Containertransport is onze passie. Al sinds 1995 zorgen wij ervoor dat jaarlijks meer dan 27.500 zeecontainers in alle soorten en maten hun weg vinden binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, maar ook bestemmingen zoals Engeland, Schotland, Spanje, Polen en andere bestemmingen in Europa.

Wij voeren het – voor containervervoer zo kenmerkende – ABC-transport uit met een modern en multifunctioneel wagenpark van ruim vijftig Euro 5- en Euro 6-trekkers, waarbij we ruim zeventig chassis’ tot onze beschikking hebben.

Onze jarenlange ervaring in containertransport en containerservices heeft ons geleerd dat het niet alleen gaat om het zo snel en tijdig mogelijk uitvoeren van de transportopdracht. De kracht zit juist op het op hoog niveau uitvoeren van het gehele proces, inclusief alle klantspecifieke wensen!

Natuurlijk bieden wij ook diensten aan op het gebied van gasmeting & ontgassen, crossdock van container en uithalen/inleveren. Wij zijn immers niet zomaar een logistiek dienstverlener, wij zijn uw partner en denken graag met u mee.

5,7

MILJOEN KM

27.500

CONTAINERS

50

TREKKERS

70

CHASSIS’

Vooruitstrevende IT

  • Wij hebben de mogelijkheid te communiceren via EDI. U kunt uw orders automatisch laten verwerken in ons systeem, waardoor zowel u als wij efficiënter kunnen werken. Wij doen dit al langere tijd met veel van onze klanten!
  •  

  • Ook het delen van informatie en communicatie doen wij indien gewenst digitaal. Zo leveren wij de zegelnummers van containers digitaal en zorgen wij ervoor dat de orderinformatie digitaal en live te volgen is. Wij bieden ook de mogelijkheid om documenten digitaal in te zien of te ontvangen, zoals vrachtbrieven en facturen.

WAGENPARK

Ons wagenpark is modern en multifunctioneel. Wij rijden alleen met Euro 5- en Euro 6-trekkers en investeren in schoon en duurzaam rijden.
Hieronder vindt u een impressie van ons wagenpark.

Uw onderscheidende partner in containertransport en containerhandling!