Specialist in containertransport en container services

Design Logistics is specialist in het transport van zeecontainers in alle soorten en maten, en de werkzaamheden die rondom het transport van uw container nodig (kunnen) zijn: Crossdock, Gasmeting & Ontgassen en Uithaal- & Inleverservice.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers en nemen de zorg over voor de lading ín de containers. Wij zijn pas tevreden als we de verwachtingen van onze klanten hebben overtroffen.

CONTAINERTRANSPORT

Diensten Containertransport

Design Logistics is specialist in het transport van zeecontainers in heel Europa. Met ons multifunctionele en moderne wagenpark helpen wij u graag met het vervoeren van alle soorten en maten containers.

CROSSDOCK

Diensten Crossdock

Vanuit onze passie voor het transport van zeecontainers bieden wij ook alle ruimte en faciliteiten voor crossdocking van containers: een efficiënte oplossing binnen uw logistieke keten en wij doen dit goed en snel.

GASMETING & ONTGASSEN

Is het nodig om een gasmeting uit te voeren? Wij verzorgen het graag (en gecertificeerd) bij ons op locatie in de Rotterdamse haven. Natuurlijk kunnen wij direct ontgassen als dat nodig mocht zijn. Het meetrapport krijgt u direct in uw mailbox.

UITHAAL- EN INLEVERSERVICE

Diensten Inhaal- en Uitleverservice

Wij kunnen uw containers ook uithalen en/of inleveren en eventueel tijdelijk plaatsen op onze locatie bij de Rotterdamse haven. Door ons moderne wagenpark zijn wij welkom op de Maasvlakte.

Direct meer weten of een opdracht bespreken? Ik sta graag voor u klaar.
Florian Beentjes, CEO Design Logistics