Design Logistics is een innovatieve partner in containertransport, containerhandling en containerservices. Wij hebben altijd het belang van onze opdrachtgevers voor ogen, en zijn pas tevreden als we de verwachtingen hebben overtroffen. We willen dus niet zomaar onze diensten uitvoeren: we doen dat samen met onze klanten. Daarin zijn we soms eigenwijs, maar vooral gericht op de beste diensten zonder onze eigen identiteit te verliezen.

Door onze jarenlange ervaring in het transport en handling van zeecontainers hebben we geleerd dat het niet alleen draait om het snel, efficiënt en tijdig uitvoeren van de transportopdracht. De kracht zit juist in het op hoog niveau uitvoeren van het gehele proces. Cruciaal daarbij is ons onderscheidende vermogen in de manier waarop wij met onze klanten omgaan en samen met hen in mogelijkheden denken.

We leveren altijd de beste kwaliteit. In uitvoering – onze tijdigheid is bijvoorbeeld ongewoon hoog – en in aanpak. Zo spreken wij altijd een SLA (Service Level Agreement) af met onze klanten. Ook kunnen onze klanten 24/7 online de orderstatus en andere transportinformatie raadplegen.

Intern zorgen we ook voor de beste kwaliteit, bijvoorbeeld door alleen de beste mensen aan te nemen – onze chauffeurs zijn minimaal ADR-gecertificeerd – maar ook door te voldoen aan de normen van onze ISO-certificering.

Wij zijn een professionele onderscheidende partner in uw containertransport, containerhandling en containerservices. Betrouwbaar, innovatief en no-nonsense.

ONS TEAM

Professioneel en no-nonsense. Al onze mensen zijn gedreven om de beste diensten te leveren voor onze opdrachtgevers. Ons team staat graag voor u klaar.

U vindt Design Logistics aan de Columbusstraat 17, 3165 AC in Rotterdam